Over Ons

Onze taak is het om de veiligheid op bouwplaatsen, bij wegwerkzaamheden en in de evenementenbranche door het beschikbaar stellen van innovatieve producten te verbeteren.

Volgens de bedrijfseigen filosofie wil Oxford Plastics inspelen op de veranderende behoeften van haar klanten en biedt daarvoor een zeer hoge kwaliteit en veiligheid voor een concurrerende prijs.

Bovendien neemt Oxford Plastic Systems verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom is 75% van de producten van gerecycled materiaal, 100% is recyclebaar.

Bedrijfsprofiel:

 

Opgericht in 1985 als specialist op het gebied van nauwkeurige vormdelen in de kunststoftechniek, beschikt Oxford Plastics over een enorme gespecialiseerde kennis op het gebied van de ontwikkeling en constructie van innovatieve maatwerk producten. Deze worden wereldwijd door wegenbouw-, industrie- en nutsbedrijven gebruikt.

Door de enorme ervaring en de voortdurende verbetering van haar producten kan Oxford Plastics individueel inspelen op de behoeften van haar klanten en creëert innovatieve producten die voldoen aan de nieuwste voorschriften.

Het bedrijf neemt in Groot-Britannië een vooraanstaande plaats in en exporteert naar ruim 20 landen. Bovendien biedt het ook uniek(e) inhouse-productdesign en specialistsche kennis aan. Zodoende wordt de ontwikkeling van nieuwe producten vanaf het eerste idee uit één hand gegarandeerd.

To View our twitter please accept our use of cookies.

Accept

Contact Ons

Oxford Plastic Systems Ltd
Unit T2, Enstone Business Park
Enstone, Chipping Norton
Oxfordshire
OX7 4NP
United Kingdom

VIND HIER UW DEALER:

Call Us: +31 (0) 2070 91077

Email Us: sales@oxfordplastics.com

    REMA
    National Joint Utilities Group
    Carbon Trust
    British Photovoltaic Association
    British Plastics Federation