Welkom bij Oxford Plastics

 

Oxford Plastic Systems Ltd. maakt sinds 1985 producten die over de hele wereld door wegenbouw-, industrie-, evenementen- en nutsbedrijven worden gebruikt.

Het meervoudig onderscheiden productassortiment omvat wegafzettingen, schachtafdekkingen en schachtoverbruggingen voor vrachtwagens evenals borden, kegels en rolstoeloprijplaten. Bovendien behoren  kunststof bouwstratenbaak- en bouwschuttingvoeten tot het aanbod.

Wij produceren alternatieven voor stalen platen – bekijk ons assortiment LowPro-hoezen.

Grondbeschermingsmatten zijn essentieel voor veel nutsbedrijf, bouwplaatsen en privé-werkplekken. Ons alternatief voor stalen rijplaten is de EnduraMat.

Oxford Plastics investeert sterk in onderzoek en ontwikkeling en werkt op partnerschappelijke basis samen met haar klanten, om te kunnen blijven voldoen aan de steeds veranderende behoeften. Dienovereenkomstig worden er oplossingen voor de industrie gerealiseerd die beantwoorden aan zeer hoge veiligheidsstandaards.

Met een uitstekende knowhow op het gebied van de duurzame constructie en fabricage van spuitgiet-, compressie- en vormblaasproducten wordt 75% van alle producten van Oxford Plastics gemaakt van gerecyclede kunststof en is voor 100% recyclebaar.

 

Vind hier uw dealer:

+31 (0) 207091077
sales@oxfordplastics.com

To View our twitter please accept our use of cookies.

Accept
REMA
National Joint Utilities Group
British Photovoltaic Association
British Plastics Federation
Carbon Trust